Welkom op ikwilmeersally.nl

Veel dingen in het leven moet je erváren, om ze te begrijpen. Met dans is dat net zo…

Het interactieve dansdomein IKWILMEERSALLY.NL van Project Sally Maastricht, mede mogelijk gemaakt door Kunstbalie, is vooral ingericht om onze dansvoorstellingen te erváren en de dansbeleving te verlengen en verdiepen.

Stoere dans-doe-het-zelvers, enthousiaste ouders en betrokken leerkrachten kunnen hier interactief aan de slag met dansmateriaal. Op alle items kun je reageren en je kunt ze direct delen met jouw familie, vrienden, kennissen, collega’s en klasgenoten.

Op IKWILMEERSALLY.NL kun je hapklare dansinstructiefilmpjes bekijken, muziek uit de voorstellingen beluisteren, een kleurplaat printen en ansichtkaarten versturen. Je vindt hier ‘danspiratie’: de allerleukste, grappigste en ontroerendse dansfilmpjes van het internet en kunt de makers achter Project Sally beter leren kennen.

IKWILMEERSALLY.NL staat nú in het teken van allerlei educatieve en leuke extra’s rondom BLAUW, een dansvoorstelling over bangeriken en waaghalzen. Meer informatie over andere voorstellingen en activiteiten van Project Sally Maastricht vind je op www.projectsally.nl 

Via IKWILMEERSALLY.NL hopen wij dat jij in beweging komt! Door zelf te dansen, kan dans binnendringen op plekken waar het woord niet kan komen. Dans is de taal van het lichaam, dus laat je lijf spreken en luister naar je armen, benen, knieën, tenen, buik en billen.

Dans net zo eigenwijs, dynamisch en onverwacht door het leven als wij, van Project Sally Maastricht! Of op zijn minst een beetje


Stefan Ernst & Ronald Wintjens