• blauw1
  • blauw2
  • blauw3

Welkom op ikwilmeersally.nl

Veel dingen in het leven moet je erváren, om ze te begrijpen. Met dans is dat net zo…

Het interactieve dansdomein IKWILMEERSALLY.NL van Project Sally Maastricht, mede mogelijk gemaakt door Kunstbalie, is vooral ingericht om onze dansvoorstellingen te erváren en de dansbeleving te verlengen en verdiepen.

Stoere dans-doe-het-zelvers, enthousiaste ouders en betrokken leerkrachten kunnen hier interactief aan de slag met dansmateriaal. Op alle items kun je reageren en je kunt ze direct delen met jouw familie, vrienden, kennissen, collega’s en klasgenoten.

Op IKWILMEERSALLY.NL kun je hapklare dansinstructiefilmpjes bekijken, muziek uit de voorstellingen beluisteren, een kleurplaat printen en ansichtkaarten versturen. Je vindt hier ‘danspiratie’: de allerleukste, grappigste en ontroerendse dansfilmpjes van het internet en kunt de makers achter Project Sally beter leren kennen.

IKWILMEERSALLY.NL staat nú in het teken van allerlei educatieve en leuke extra’s rondom BLAUW, een dansvoorstelling over bangeriken en waaghalzen. Meer informatie over andere voorstellingen en activiteiten van Project Sally Maastricht vind je op www.projectsally.nl 

Via IKWILMEERSALLY.NL hopen wij dat jij in beweging komt! Door zelf te dansen, kan dans binnendringen op plekken waar het woord niet kan komen. Dans is de taal van het lichaam, dus laat je lijf spreken en luister naar je armen, benen, knieën, tenen, buik en billen.

Dans net zo eigenwijs, dynamisch en onverwacht door het leven als wij, van Project Sally Maastricht! Of op zijn minst een beetje


Stefan Ernst & Ronald Wintjens

Sally over BLAUW

BLAUW is een dansvoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar over angst, fantasie en heldhaftigheid. Een verhaal over bangeriken en waaghalzen. Lees meer »

De makers over BLAUW

Met BLAUW wilden Stefan Ernst en Ronald Wintjens een voorstelling maken die zowel spannend is als speels. Lees meer »

Inspiratie voor BLAUW

De dansvoorstelling BLAUW heet zo, omdat de kleur verwijst naar een ‘blauw scherm’. Zo’n scherm wordt vaak in films gebruikt voor het realiseren van de meest spectaculaire en fantasievolle producties.  Lees meer »

Wist je dat

De allerleukste weetjes over de dansers en de makers achter BLAUW! Lees meer »

BLAUW feitjes

In 2012 hebben 8.000 mensen de dansvoorstelling BLAUW gezien. Dit jaar telt BLAUW 40 speelbeurten, waarvan het merendeel is bestemd voor kinderen uit het primair onderwijs. Er zijn 3 vrije voorstellingen, bestemd voor iedereen die van dans houdt! Kijk voor een speellijst op www.projectsally.nl

Wie ben jij?

In het filmpje ‘Wie ben jij’ stellen de 3 dansers uit BLAUW zich aan je voor. Lees meer »

Ik voel ik voel wat jij niet voelt

Dansers vertellen een verhaal met hun lichaam. In het filmpje ‘Ik voel ik voel wat jij niet voelt’ beelden de dansers met hun lichaam 4 verschillende emoties uit. Lees meer »

Ik daag je uit!

De dansvoorstelling BLAUW  gaat over een bangerik en twee waaghalzen die elkaar uitdagen. In dit filmpje, ‘Ik daag je uit’, dagen de dansers eerst elkaar uit. Lees meer »

BLAUW moves

Superleuk om te doen en handig om te kennen: de BLAUW moves! De BLAUW moves kun je dansen wanneer je bang bent en moed nodig hebt. Lees meer »